Coatingvloer: duurzaam vloerssyteem, talloze toepassingen

Een coatingvloer van Mesa Coatings is het duurzame en aantrekkelijke alternatief voor een kunststof gietvloer. Een coatingvloer legt een coating over uw bestaande vloer en is daarom prijstechnisch een aantrekkelijke keuze. U profiteert echter wel van de sterke punten van het materiaal.

Voordelen coatingvloeren

  • stevig, slijtvast en stootvast
  • geen randen, geen naden
  • vuilwerend en hygiënisch
  • waterdicht
  • leverbaar in vele uitvoeringen

Neem contact op voor een advies op maat voor uw onderneming!

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Uw gegevens worden alleen gebruikt om u terug te bellen (Privacy verklaring)
Snel gelegd
U ziet de voordelen van een coatingvloer. Maar het werk moet door. Laat u dan verrassen door de snelheid! De professionals van Mesa Coatings brengen de vloer deskundig aan, in korte tijd. Zonodig brengen we de coatingvloer aan als toplaag over de ondergrond. Sloop of afvoer van de bestaande vloer is dan niet nodig.

Onbegrensde mogelijkheden van coatingvloeren
Mesa Coatings levert uw nieuwe vloer in elke RAL, Sikkens en NCS-kleur. Vloercoating is daarmee het startpunt voor een complete restyling van uw bedrijfsruimte.

Veilig, hygiënisch, praktisch
Horeca, industrie en onderhoudsbedrijven vertrouwen op de duurzame basis die een coatingvloer biedt in hun bedrijfsvoering. Zo is de waterdichtheid en anti-sliplaag een uitkomst voor uw carwash.

Coatingvloer en HACCP
Bedrijven die vallen onder HACCP-regelgeving voor voedselveiligheid voldoen gemakkelijker aan de hoge eisen met vloercoating. Een coatingvloer is sneller te reinigen, hygiënischer en praktisch in gebruik. Vuil krijgt geen kans om door de vloer te dringen. Door de naadloze afwerking hoopt vuil niet op. Minder infecties en bacteriën, dus minder besmettingsgevaar.

Heeft u nog vragen of specifieke wensen voor uw bedrijf? Laat het weten via het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.